• Amsterdam Zaandam.

  Het beste uitgangspunt voor de Zaanstreek

 • Bubbles & Bath Special

  Trakteer uzelf op pure ontspanning met het Bubbles & Bath arrangement. Overnacht in een Grondleggers Junior Suite met privé whirlpool, geniet in de ochtend van een uitgebreid ontbijt. Om uw overnachting extra bijzonder te maken staat er bij aankomst een fles bubbels voor u klaar.

  LEES MEER

 • Fietstour Special

  Houdt u van de buitenlucht en ontdekt u graag de omgeving op de fiets? Overnacht in een luxe kamer in het meest unieke hotel van Nederland en pak de fiets om de Zaanstreek te ontdekken.

  LEES MEER

 • Certificaat Covid-19 Preventiemaatregelen

  Veilig en onbezorgd kunnen overnachten, dineren en ontmoeten. Inntel Hotels heeft als eerste hotelgroep in Nederland het Kiwa certificaat ontvangen voor de covid-19 preventiemaatregelen en protocollen.

  LEES MEER

Inntel Hotels logo

Amsterdam Zaandam.

Het beste uitgangspunt voor de Zaanstreek

Een moderne kijk op de Zaanse historie’’

verblijf in de wereldberoemde Zaanse huisjes

Het 4-sterren hotel met de in het oog springende gevel bestaat uit een opeenstapeling van bijna zeventig losse Zaanse huisjes, uitgevoerd in vier kleuren Zaans groen. De kamers zijn modern en luxe ingericht met een knipoog naar de rijke historie van de Zaanstreek; de producten van oudsher, de arbeiders van toen en de families die de streek beroemd hebben gemaakt. Kortom, historie afgewisseld met hedendaags comfort.

Inntel Hotels Amsterdam Zaandam beschikt naast prachtige nostalgische kamers een Wellness Club met zwembad, Bar & Restaurant Puur Saen en gratis Wifi.

Het hotel is niet alleen een uitstekende uitvalsbasis voor de Zaanstreek, maar ook voor een uitstapje naar Amsterdam. In slechts 12 minuten brengt de trein u naar hartje Amsterdam.

Inntel Hotels heeft respect voor mens en milieu en draagt graag bij aan de zorg voor een gezonde planeet en mooie samenleving. Met het programma Surprisingly Sustainable werkt de hotelgroep naar een duurzame toekomst.

 • GRATIS WI-FI
 • RESTAURANT
 • BAR
 • FITNESS
 • ZWEMBAD
 • VERGADERZALEN

Specials

You’ll Be Surprised

v.a. 130 euro

Link to:  /specials/

Laat u verrassen door Inntel Hotels

Bubbles & Bath

87 euro p.p.

Link to:  /specials/

Samen vieren we…

Verkade Special

130 euro

Link to:  /specials/

Ontdek de historie van Verkade in het Zaans Museum en in onze speciale Verkade kamers!

Logo The Innsider

Speciaal voor de gasten van Inntel Hotels is er The Innsider Magazine.

Een online magazine gevuld met informatie over citytrips, lifestyle, activiteiten en evenementen. Laat u inspireren en you’ll be surprised!

Een van Nederlands populairste attracties is de Zaanse Schans. Niet zo vreemd, want het unieke stuk Nederland biedt je een verrassend leuk én leerzaam inzicht in de 18e en 19e eeuw. Wandel langs het bakkerijmuseum waar verse broden uit de authentieke oven komen. Bezoek een kaasdemonstratie door kaasmakers in klederdracht. Of bekijk hoe klompen worden gemaakt.

Secret DealSecret DealSecret DealSecret Deal

Maak uw reservering vandaag op onze website en ontvang 10% korting op uw verblijf